Articles

De fleste mennesker, søger frivilligt at følge loven. Også færdselsloven. Men, gør politiet det samme, før de uddeler bøder?

Her et indblik i chefredaktørens oplevelser med politiet, når politiet er på arbejde og ThePeoplePress.com også er på arbejde.

Søndag den 2. juli 2023, bliver undertegnede kontaktet af en borger, der mener politiet uddeler bøder til cykellister, på et forkert grundlag, i krydset Krystalgade / Fiolstræde i København.

Som chefredaktør for ThePeoplePress.com, så med opmærksomhed på ovenstående oplysning, – der synes at krænke borgerrettigheder og reelt også FN’s menneskerettigheder, – så er det jo netop en arbejdsopgave, der derfor ligger indenfor ThePeoplePress.com’s raison d’être. Så, jeg cykler ned til krydset Krystalgade / Fiolstræde og er nu på arbejde.

Indledningsvis, så tager jeg nedenstående billede af vejskiltet i Krystalgade, ikke langt fra Den Jødiske Synagoge.

Skiltets oplysninger er svære at overse, når man passerer fra Krystalgade – ved Den Jødiske Synagoge – og videre over Fiolstræde, for derpå at forsætte til – den anden del af Krystalgade.

… Efter min ankomst, tager jeg opstilling ved hjørnet Krystalgade / Fiolstræde, hvor der også står nogle cykler. Og der følger jeg så politiets arbejde.

Her er et billede af – hvorfra i krydset, jeg indledningsvis følger politiets arbejde.

Og, her er så en video, der viser politiets arbejde, hvor en bøde uddeles af politiet.

───

Som man kan se af ovenstående video, så er borgeren oprevet over at se, at andre borgere modtager bøder, for at passere Fiolstræde, ved deres kørsel via Krystalgade. Og, denne borger, modtager så en bøde, da han kører hen og henvender sig til politiet, for at få en forklaring, vedrørende politiets grundlag for at udskrive bøder.

… Det virker ikke helt ok, hvad politiet foretager sig i viste video, over for borgeren og de andre borgere, vi ser i denne video.

Da jeg ønsker at forlade min plads, krydset Krystalgade / Fiolstræde, så modtager jeg også én bøde for at ville cykle af Fiolstræde, selvom jeg blot drejer min cykel og vil køre ned af Krystalgade.

Bøden modtager jeg af betjenten, hvor man på nedenstående billede, kan se hans betjentnummer …

Ved min samtale med betjenten, fremviser jeg pressekort og sygesikringkort, og forklarer – at jeg er på arbejde, med henblik på at dokumentere og forstå grundlaget for politiets udskrivning af bøder.

… at jeg derfor er i Krystalgade og Fiolstræde, i arbejdsmæssig sammenhæng.

Trods mine ellers relevante oplysninger til politibetjent F1734, så fastholder han, at jeg skal have en bøde for at cykle i Fiolstræde.

… Lad mig understrege, – at chefredaktører kan udføre mange opgaver, sideløbende med hinanden, men at påstå, – at jeg evner at filme, interviewe og skrive notater, mens jeg også cykler i Fiolstræde, mens jeg også står stille i krydset Fiolstræde / Krystalgade, – … indrømmet, der må politiets bødekontor også kunne konstatere, at en sådan påstand fra politibetjent F1734, er hjemmehørende i en Science Fiction Film.

Realiteterne ved en sådan påstand – fra omtalte betjent – fremført i Københavns Byret, det vil ikke blive taget alvorligt, men derimod set som – dybt kritisabelt udført politiarbejde.

Så, jeg har efterfølgende afvist bødeforlægget, og ønsker sagen bliver indbragt for Københavns Byret, såfremt politiet fastholder bødeforlægget. Og, skulle det være tilfældet, så skal politibetjent F1734 indkaldes til vidneforklaring, hvis sagen forsætter i Københavns Byret.

Politiets jurister ser nu på sagen – og, det har de faktisk gjort i mere end 2 måneder. Færdselsloven er åbenbart meget kompliceret!

Politidirektør Anne Tønnes

Efter hændelsen i Krystalgade, har vi kontaktet politiet og fremsendt ovenstående video til Københavns Polities – Politidirektør Anne Barbara Sidenius Tønnes – fordi vi så gerne ville have én kommentar fra hende, til politiets optræden, som man kan se på ovenstående video.

Der er 2 måneder siden, at vi kontaktede Politidirektør Anne Barbara Sidenius Tønnes, og ingen kommentar har vi fået fra hende. Derimod har vi modtaget et svar, måske mere præcist formuleret, – vi har modtaget en reaktion, men ikke et svar – fra Københavns Polities presseafdeling, der blot oplyser, at da undertegnede er part i sagen, så kan vi ikke få et svar på vores henvendelsen, mht. hvad Politidirektør Anne Barbara Sidenius Tønnes oplever og tænker, når hun ser politiets optræden i ovenstående video.

Rigspolitichef Thorkild Fogde

Hverken undertegnede eller ThePeoplePress.com oplever sig som part i sagen, – i og med – at der ikke er rejst en sigtelse mod undertegnede eller ThePeoplePress.com.

… hvem der faktisk er part i sagen, altså sagen om politiets optræden, over for almindelige borgere i København, det er naturligvis Københavns Polities – Politidirektør Anne Barbara Sidenius Tønnes, idet hun som direktør, har det overordnede ansvar for polities optræden, overfor borgere i København. 

Når Politidirektøren ikke vil svare, så går vi gerne et skridt højere op i organisationen, og sender dags dato denne artikel til Rigspolitichef Thorkild Fogde, med ønske om at modtage svar på, hvad han tænker om politiets optræden, der ses på ovenstående video.

────

… ThePeoplePress.com kommer naturligvis med en opdatering, når vi har fået et svar, som vi håber at modtage i nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

Chefredaktør for ThePeoplePress.com

───

ThePeoplePress.com

… The Truth Matters To Us!

_____

Become one of our valued sponsors

– Enables us to draw further attention to Civil Rights violations, UN Human Rights violations and Animal Rights violations. National as well as internationally. Become a valued sponsors, using this link: Help Us!

Bliv en af vores vigtige sponsorer

– Gør det muligt for os, at henlede yderligere opmærksomhed på krænkelser af Borgerrettigheder, krænkelser FN’s menneskerettigheder og krænkelser af Dyrs Rettigheder. Såvel nationalt som internationalt. Bliv en værdsat sponsor, ved brug af dette link: Help Us!